WERKGEVER

Verlonen met uitzendbeding

De arbeidsmarkt is volop in beweging. De grote trends die achter die beweging zitten, zijn overal om ons heen te zien. Vergrijzing, globalisering, technologische ontwikkelingen en social media. Mensen denken tegenwoordig heel anders over werk en carrière dan in vorige generaties.

Als werkgever wil je zorgeloos je onderneming verder uitbouwen. Eastflex biedt je het gemak en de flexibiliteit die je daarbij nodig hebt. Door de werving en selectie gezamenlijk met Eastflex aan te pakken kun je de wettelijke proeftijd risicoloos verlengen tot 1,5 jaar. Je loopt geen financiële risico’s meer bij ziekteverzuim, hebt je geen omkijken meer naar tijdrovende personeels- en salarisadministratie en kunt je nieuwe medewerkers tot 5,5 jaar flexibel inzetten.

Duurzame inzetbaarheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat personeel bij ons in goede handen is. Zo kunnen medewerkers met vragen 24/7 terecht bij onze recruiters, wordt het salaris altijd op tijd uitbetaald en kunnen ze gebruik maken van ons netwerk.

Voordelen

Aanpak

Zij gingen je voor

“Met Eastflex ben ik in staat om mijn werknemers in de huidige tijd toch enige vorm van zekerheid te bieden”.

Gisolt de Baar – Nempro

“Sinds ik via Eastflex werk weet ik altijd op welke dag mijn salaris is bijgeschreven”.

Alex Hodgson – Ingezet bij Technische Unie

“Het platform van Eastflex is de manier om nieuw personeel aan te nemen zonder verstrikt te raken in het juridisch werkgevers web”.

Nick Broekhuysen – Melis Logistics

Laten we samen bouwen