Over Eastflex

Visie en kernwaarden

Onze visie is dat er in een voortdurend veranderende arbeidsmarkt steeds meer behoefte is aan flexibele arbeidsoplossingen in een Europese samenwerking waarbij de mens centraal zal staan.

Dynamisch
Wij zien een dynamische wereld waar veranderingen elkaar in rap tempo opvolgen. En wij zien het als een uitdaging om veranderingen om te zetten in kansen. Wij stellen alles in het werk om flexibele oplossingen voor onze klanten te waarborgen, waarbij we onze kandidaten centraal stellen.

Efficiënt
Wij gaan kostbaar om met de tijd van onze klanten en kandidaten . Wij creëren oplossingen om de match tussen klant en kandidaat te vergroten en tijd te besparen.

Maatschappelijk
Wij geloven in een Europese arbeidsmarkt waarin op een sociale en duurzame manier vorm gegeven wordt aan een flexibele arbeidsmarkt die continu in beweging is. Wij voorzien onze klanten van de juiste kandidaten voor hun werkzaamheden en zoeken de beste werkgevers voor onze kandidaten om hen op een sociale manier te integreren in een snel ontwikkelde arbeidsmarkt die vraagt om flexibele oplossingen.


Kenmerken

Regisseur in flexibele arbeidsoplossingen
Eastflex is de regisseur in flexibele arbeidsoplossingen. Sinds 2017 verlonen we medewerkers van transportbedrijven en logistieke organisaties. We bedenken oplossingen voor bedrijven om hun flexibiliteit en rendement te optimaliseren binnen een voortdurend veranderende arbeidsmarkt.


Internationaal actief
Eastflex is buiten Nederland actief in onder andere Oekraïne, Wit-Rusland en Moldavië om gekwalificeerd personeel te werven.


Direct toepasbaar om de flexibiliteit te optimaliseren
De dienstverlening van Eastflex biedt direct meerwaarde in de praktijk. U kunt op een eenvoudige wijze de proeftijd van medewerkers verlengen tot wel 1,5 jaar zonder risico’s als ziekte, pensioen. Alle administratieve rompslomp wordt u uit handen genomen.

Ook kunt u 0-uren contracten, welke vanaf 1 januari 2020 maximaal 1 jaar mogen duren, waardoor ze tot maximaal 5,5 jaar flexibel ingevuld kunnen worden.


Van A tot Z geregeld
Van eerste aanmelding tot uiteindelijke verloning: Eastflex regelt alles.

  • Geen risico’s bij ziekte
  • Geen arbeidsrechtelijke risico’s
  • Geen salarisadministratie
  • Deskundige HR-servicedesk
  • Tijdsbesparing
  • Geen overnamekosten

Hoog niveau recruiters
Alle recruiters die Eastflex inzet zijn gelouterd in de praktijk. Ze hebben zelf op de vrachtwagen of in de logistiek gewerkt. Juist daardoor zijn ze in staat om uw vraag direct te vertalen naar de praktijk om de juiste match tussen kandidaat en bedrijf te maken gericht op duurzame inzetbaarheid.

Wij staan 24/7 klaar voor zowel onze klanten als onze kandidaten.

Zij gingen je voor

“Met Eastflex ben ik in staat om mijn werknemers in de huidige tijd toch enige vorm van zekerheid te bieden”.

Gisolt de Baar – Nempro

“Sinds ik via Eastflex werk weet ik altijd op welke dag mijn salaris is bijgeschreven”.

Alex Hodgson – Ingezet bij Technische Unie

“Het platform van Eastflex is de manier om nieuw personeel aan te nemen zonder verstrikt te raken in het juridisch werkgevers web”.

Nick Broekhuysen – Melis Logistics

Laten we samen bouwen